De Projectinrichter
improving your office
088 - 650 12 34 MA - VRIJ 8:30-17:00
INLOGGEN

BEZOEK ONZE SHOWROOMS

Showrooms
Showrooms
Showrooms
Showrooms

Showrooms

De Projectinrichter beschikt over showroomvestigingen in Rotterdam en Purmerend. We zijn van mening dat je over ergonomie eigenlijk niet moet lezen, je moet het ervaren! Daarom heten we u van harte welkom in onze showrooms in Purmerend en Rotterdam. Hier ontdekt u in uw eigen tempo alles over dynamisch zitten, activiteit gerelateerd werken en informeel vergaderen. We denken graag vrijblijvend, maar concreet met u mee.

Niet zien, maar voelen

Een goedgekozen vloerbedekking en raambekleding maken het project. Ook de juiste stof of materiaalkeuze voor kantoormeubilair is van groot belang. De materialen écht voelen? Dat kan in de stalenateliers in onze showrooms. Hier heeft u beschikking over stalen van ruim 50 fabrikanten, elastische vloeren, projecttapijt raambekleding en decoratieve verlichting en bijna 200 leveranciers van kantoormeubelen.

U bent van harte welkom!

Neem een kopje koffie of thee, maak gebruik van onze gratis Wifi en ga aan de slag met de invulling van uw interieurproject. Onze specialisten nemen u graag mee in de mogelijkheden. Wilt u grondig en gedegen advies over inrichting, kleur of materiaalgebruik op het gebied van kantoormeubelen of projectstoffering, maak dan een afspraak met één van onze specialisten. Deze kunt u het beste maken via 088 - 650 12 34 of info@deprojectinrichter.com, dan reserveren wij voldoende tijd.

Purmerend

Voltastraat 8, 1446 VC
Bel 088-650 12 34
info@deprojectinrchter.com

Rotterdam

Vareseweg 135 D, 3047 AT
Bel 088-650 12 34
info@deprojectinrchter.com

ROUTE PURMEREND

ROUTEBESCHRIJVING

ROUTE ROTTERDAM

ROUTEBESCHRIJVING

WERK MET EXPERTS

ZIJ HEBBEN DAGELIJKS CONTACT MET 250 MERKEN