De Projectinrichter
improving your office
088 - 650 12 34 MA - VRIJ 8:30-17:00
INLOGGEN

NORA NORAMENT 926 GRANO

vanaf € 120

Nora Norament 926 Grano

De Nora Norament® 926 Grano is onderdeel van de collectie Norament rubber tegel vloerbedekkingen. De Norament ® 926 Grano heeft een speels en modern uiterlijk door verwerking van contrasterende granulaatvlokken als speciaal accent. De vloer is geschikt voor intensief en extreem gebruik, bestand tegen de meeste oliën en vetten. De collectie is leverbaar in 32 kleuren, van klassiek tot modern en is daardoor toepasbaar in elk interieur.

Kenmerken

  • Aanlevering: tegels 610 x 610 mm/1004 x 1004 mm
  • Classificatie: 23/34/43
  • Totale dikte: 3,5 mm
  • Geluidsreductie: 10dB
  • Brandveiligheid: CflS1

Over Nora Systems

Het Duitse Nora Systems, met haar thuisbasis in Weinheim, begon eind jaren dertig als producent van schoenzolen en is vandaag de dag uitgegroeid tot werelds grootste producent van elastische rubber vloerbedekkingen en vloeroplossingen. Sinds 2012 is het bedrijf operatief in meer dan 80 landen en heeft 16 verkoopkantoren. De basiswaarden en hoogste prioriteit zijn topkwaliteit vloeren te leveren die geheel op milieuvriendelijke wijze, duurzaam geproduceerd met als streven de creatie van een gezond binnenklimaat op werkvloer en woonomgeving. Getuige dat hier aan wordt voldaan is de aan het door instituut TÜV Rheinland ontleende "Blaue Engel" certificaat, uitgegeven voor volledig emissievrije vloerbedekkingen en legmaterialen. Aanvullend beschikt Nora Systems als enige fabrikant van elastische vloerbedekkingen over mileuverklaringen conform DIN EN ISO 14025 richtlijn. Ook voor haar unieke design en concepten hebben ze verschillende prestigieuze awards op haar naam staan.

Dit moet je niet alleen zien, maar juist ook voelen. Kom daarom naar één van onze showrooms en voel de kwaliteit van Nora.

MEER

MEER VAN NORA Bekijk alles (15)

LAATST DOOR U BEKEKEN