De Projectinrichter
improving your office
088 - 650 12 34 MA - VRIJ 8:30-17:00
INLOGGEN

FORBO STEP ORIGINAL

vanaf € 34

Forbo Step Original

De Forbo Step Original is een anti-slip vloer met een moderne uitstraling en is uitgevoerd in maar liefst 24 eigentijdse kleuren met een subtiel gespikkeld dessin, geschikt voor intensief gebruikt. De Forbo Step Anti-Slipvinyl vloeren hebben alle een gekleurde slijtlaag en zijn zo bewerkt dat ze voldoen aan de meest optimale anti-slip eisen. Door verwerking van Step Crystals blijven de kleuren mooi gedurende de algehele levensduur en de PUR finish laag draagt bij aan makkelijker onderhoud en een natuurlijk matte uitstraling.

Kenmerken

  • Samenstelling: vinyl
  • Aanlevering: rol 200 cm
  • Dikte toplaag: 0,7 mm
  • Totale dikte: 2,0 mm
  • Brandveiligheid: BflS1

Over Forbo

Forbo is opgericht in 1928 en is uitgegroeid tot wereldleider en een begrip in linoleum en vloerbedekkingen voor de projecten- en consumentenmarkt. Het overgrote deel van de productie en ontwerp van de collectie vind plaats in Nederland. Forbo wil bijdragen aan behoud en bescherming van milieu en daarnaast zorgdragen voor een gezonde werkomgeving en woonplek. Continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe technieken en producten.

Dit moet je niet alleen zien, maar juist ook voelen. Kom daarom naar één van onze showrooms en voel de kwaliteit van Forbo.

MEER

MEER VAN FORBO Bekijk alles (79)

LAATST DOOR U BEKEKEN